Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Opilý cizinec na benzínce bez důvodu napadl cestující z jiného auta. Tekla krev

K incidentu, který skončil zatýkáním a také krvavým zraněním, došlo v sobotu kolem třetí hodiny ráno na jedné benzínce na Liberecku. Opilý dvaadvacetiletý cizinec tam napadl dva muže, kteří pouze projížděli a doplňovali benzín.

Cizinec si na benzínku došel pro další zásoby alkoholu, obsluha mu ale nechtěla v jeho stavu nic prodat. A tak se jeho zloba obrátila na náhodné cíle. V tu dobu zde totiž zastavilo auto s několika lidmi.

Nesrozumitelnou opileckou mluvou umocněnou cizím jazykem pokřikoval cosi, co by ani zkušený lingvista nebyl sto rozluštit. Své počínání doprovodil několika gesty, kterými začal fyzicky napadat jednoho z mužů. Krátká slovní rozepře vyústila ve fyzické napadení. Cizinec mladšího z dvojice mužů, 20letého Jihomoravana, udeřil a srazil k zemi,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Zranění na hlavě

Do konfliktu se vložil i další z mužů, než však stačil cokoli udělat, zasypal jej cizinec sérií úderů do obličeje. Se zraněním obličejové části hlavy skončil obránce na zemi. 

To už ale byla na cestě policie, která muže zadržela a putoval do policejní cely. Dechová zkouška u něj odhalila 2,2 promile alkoholu. „Policejní komisař obvinil cizince z přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví, za což mu v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,” uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky alkohol, cizinec, koflikt, benzínka, Liberecko, úraz, Liberecký kraj

Opilý cizinec na benzínce bez důvodu napadl cestující z jiného auta. Tekla krev  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.