Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tak dlouho parkoval, až naboural, navíc opilý a bez řidičáku

Celý tento případ, který se odehrál v pátek nedaleko centra Liberce, sledoval majitel vozu BMW. A naskytla se mu opravdu zajímavá ukázka umění parkování, o které se pokoušeli muži s dodávkou.

Svůj velký automobil se pokoušeli vtěsnat na místo s příčným stáním, právě v blízkosti zaparkovaného „Bavoráka“. Zručnost ale asi řidiči chyběla, a tak se po několika neúspěšných pokusech vyměnil se svým spolujezdcem.  Tím byl dvaapadesátiletý Liberečan, který ale neměl za volantem co pohledávat, nemluvě o jeho stavu.

„Ani tato výměna ale neznamenala pro muže s dodávkou výhru. Žádný z pěti pokusů o zaparkování se mu nevydařil a při dalším naboural zmíněný vůz BMW,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. V tu chvíli došla majiteli tohoto vozu trpělivost a zavolal na místo policii.

Jenže padesátníkovi bylo v tu chvíli jasné, že policisté by ho viděli jen neradi, a tak z místa odešel a vše nechal na svém kolegovi. Přesto ho policisté během pár minut dostihli v nedalekém parčíku. „V rámci zjišťování příčin nehody provedli policisté u tohoto muže orientační dechovou zkoušku, která přinesla výsledek 1,4 promile,“ dodal Robovský. Navíc na nabouraném autě vznikla škoda za více než 50 tisíc korun. Muž byl obviněn ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ve vězení by mohl strávit šest měsíců až tři roky.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, nehoda, parkování, Liberec, alkohol, BMW

Tak dlouho parkoval, až naboural, navíc opilý a bez řidičáku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.