Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena ve vzteku pobodala manžela, sama pak chtěla spáchat sebevraždu

Od včerejšího rána se kriminalisté zabývají pokusem o vraždu, ke kterému došlo v panelovém domě na Jablonecku. Za tímto incidentem stojí podle všeho partnerská hádka.

Kam až můžou dojít spory a hádka – manželé z Jablonecka si vyměňovali své názory, atmosféra houstla, tep se zrychloval, tváře rudly. Žena už ale nebyla schopná vztek a tlak unést a sáhla po kuchyňském noži. „Žena svého manžela napadla a zasadila mu několik bodných ran,“ uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Jenže se svým činem se asi dotyčná nebyla schopná vyrovnat. Nůž se proto rozhodla využít i pro ukončení svého života. „Žena chtěla spáchat sebevraždu, a to pořezáním na rukách,“ komentovala mluvčí. Naštěstí sedmašedesátiletý muž, a následně i jeho o dva roky mladší žena přivolali na místo záchranáře. 

Ti se o oba poraněné postarali. Bylo ohromné štěstí, že ani jedna z bodných ran nezasáhla žádný důležitý orgán. Zatímco manžel zůstává hospitalizován, ženu po ošetření převezli do policejní cely. „Případ šetří kriminalisté, kteří aktuálně zvažují i možné uvalení vazby na tuto ženu,“ dodala Suchánková. Za zločin v podobě vraždy ve stadiu pokusu hrozí ženě dlouhý pobyt za mřížemi. Mohla by tam strávit deset až osmnáct let.

Foto pixabay.com

Štítky pokus o vraždu, Jablonecko, pobodání, sebevražda, manželé, okres Jablonec nad Nisou

Žena ve vzteku pobodala manžela, sama pak chtěla spáchat sebevraždu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.