Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO: Řidička, která nabourala do autobusu, ohrozila více než deset osob

O sobotní srážce autobusu s osobním automobilem na Horákovce jsme vás informovali. Řidička vozu značky Citroën tehdy vjela do protisměru a narazila do autobusu. Z místa ale ujela.

Na místo okamžitě vyjeli policisté, kteří pátrali po nezodpovědné řidičce a šetřili okolnosti celé dopravní nehody. „Ke střetu došlo dopoledne krátce před půl devátou. V tu dobu cestovalo autobusem přes deset osob,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Naštěstí k žádnému zranění nedošlo.

Viníkem nehody byla s největší pravděpodobností řidička, která vjela do protisměru. „Zřejmě nepřizpůsobila jízdu stavu a povaze vozovky,“ komentoval Robovský. Havarovaný Citroën následně našli policisté nedaleko místa nehody.

Psali jsme: Řidička nabourala do autobusu na Horákovce a ujela, hledá ji policie

Na místě byla provedena i dechová zkoušku řidiče autobusu, která se ukázala negativní. Případu se i nadále věnují policisté z Dopravního inspektorátu. Ti šetří mimo jiné i míru zavinění. Každopádně se žena za volantem provinila minimálně tím, že po způsobené dopravní nehodě nesetrvala na místě, jak ukládá zákon, ale ujela.

Foto PČR

Štítky nehoda, autobus, Citroën, Milady Horákové, Liberec

FOTO: Řidička, která nabourala do autobusu, ohrozila více než deset osob  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.