Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj během noci vykradl několik aut a autobus. Policie hledá muže z kamerového záznamu

Policisté zveřejnili záznam z bezpečnostní kamery, na které je postava muže. Rádi by s ním mluvili, protože se pohyboval v místech, kde v Albrechticích došlo k vloupání do několika aut a autobusu a také k pokusu o vloupání do budovy u víceúčelového hřiště.

V noci na pátého února zloděj vykradl pět aut a autobus. „Pachatel všechna vozidla i autobus prohledal a ze tří zaparkovaných vozů i autobusu odcizil různé věci – navigace, tablety, platební kartu i finanční hotovost 50 eur,” řekla mluvčí policie Dagmar Sochorová. Podle ní tak i s pokusem o vloupání na hřiště způsobil škodu za sto tisíc korun.

Policistům se na bezpečnostní kameře podařilo zachytit muže, který zrovna v době vloupání místem prochází. „Muž, který je na záznamu zachycen, by mohl mít pro policisty jako svědek důležité informace k případnému objasnění případu. Mohl se tam totiž potkat s pachatelem či pachateli,” dodala mluvčí.

Policisté tak vyzývají svědky, zda muže neznají, případně samotného muže, ať se přihlásí osobně na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158, případně přímo policistům na Obvodním oddělení ve Smržovce prostřednictvím mobilního telefonu 735 788 699.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, vloupání, Albrechtice, kamera

Zloděj během noci vykradl několik aut a autobus. Policie hledá muže z kamerového záznamu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.