Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Při tragické nehodě vrtulníku na Náchodsku zemřel člen Horské služby Jizerské hory Michal Beneš

Jednou z obětí pádu vrtulníku na Náchodsku je i dlouholetý člen Horské sužby Jizerské hory a instruktor Letecké záchranné služby Michal Beneš. Členové horské služby i liberecké záchranné služby na svého kolegu vzpomínají na sociálních sítích.

Při nehodě vrtulníku u Slavoňova přímo na místě zahynuli dva lidé. „Michal Beneš dnes tragicky zahynul. Michale, kamaráde, vzpomínáme!” napsala Horská služba na facebooku.

Na svého kolegu vzpomínají také liberečtí záchranáři. Beneš působil jako pilot a instruktor Letecké záchranné služby. „Pomáhal nám při záchraně desítek lidských životů, byl obětavý, profesionál každým kouskem svého srdce. Měli jsme ho rádi.”

K tragédii došlo zhruba v půl desáté. Co se přesně odehrálo je předmětem policejního vyšetřování.  Helikoptéra podle starosty Slavoňova Michala Suchánka havarovala uprostřed pole přibližně 200 metrů od posledního obytného domu v obci. 

Autoři | Foto Horská služba

Štítky tragédie, nehoda, pád vrtulníku, Náchodsko, Michal Beneš, horská služba, okres Náchod, Jizerské hory, Slavoňov, Michal Suchánek, Facebook

Při tragické nehodě vrtulníku na Náchodsku zemřel člen Horské služby Jizerské hory Michal Beneš  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.