Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Při nehodě přišel o pneumatiku, ale jel dál. Z Jablonce se dostal až do Lučan

Policisté v Jablonci řeší poměrně nezvyklou nehodu. Opilý řidič ve felicii při ní přišel o pneumatiku, ale nezastavilo ho to a pokračoval dál. Z Jablonce tak dojel až do Lučan, kde ho zastavila policejní hlídka.

K nehodě došlo v neděli před půl pátou ráno v jablonecké Mánesově ulici. „Pětapadesátiletý řidič s vozidlem Škoda Felicia jel ve směru od centra města, kde neodhadl boční odstup od zaparkovaného vozidla Renault Lagun, do kterého narazil. Po tomto nárazu mu z hliníkového disku pravého předního kola sklouzla pneumatika, bez níž ovšem řidič z místa události ujel až do Lučan,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Hlídka podle něj v dechu muže naměřila 1,6 promile alkoholu a rovnou mu zadržela řidičský průkaz. Při nehodě se nikomu nic nestalo, škoda je odhadnuta na sedm tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,” uzavřel mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, Lučany, felicie, Jablonec nad Nisou, havárie, pneumatika, Škoda Felicia, Renault Laguna

FOTO: Při nehodě přišel o pneumatiku, ale jel dál. Z Jablonce se dostal až do Lučan  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.