Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Dva kluci s podivnou zábavou. Rozhodli se zmlátit ještě mladší dítě

Strážníci v České Lípě vyráželi k poměrně krutému případu. Na dětském hřišti dva kluci, teprve ve věku 9 a 11 let měli opravdu zvrhlou zábavu. Vyhlídli si další dítě, které napadali a mlátili.

K incidentům docházelo na dětském hřišti v Železničářské ulici. Strážníky na místo přivolala dospělá osoba, která si jejich chování všimla. „Podle informací se cílem těchto dvou hochů stal teprve osmiletý chlapec, který byl na houpačce,“ uvedla mluvčí městské policie Eva Vlastníková.

Tihle agresoři přišli k houpačce a klučinu z ní za nohy stáhli na zem. „Tam ho začali mlátit pěstmi do hlavy a zad,“ popsala mluvčí. Vyručil je až dospělý člověk, který celou situaci uviděl, zakřičel a na utíkající kluky přivolal strážníky. 

Netrvalo dlouho a příslušníci městské policie obě krutá dítka našli. Sice se k incidentu přiznali, ale vinu svalovali jeden na druhého. Celým případem se nyní bude zabývat Orgán sociálně-právní ochrany dětí.

Foto Městská policie Česká Lípa

Štítky Česká Lípa, Orgán sociálně-právní ochrany dětí, zábava

Dva kluci s podivnou zábavou. Rozhodli se zmlátit ještě mladší dítě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.