Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Mladíci si v noci hráli na Rychle a zběsile, bez řidičáku a bez výfuku

Na hlučné vozy, které brázdí českolipské ulice, upozornil městskou policii telefonát. Jako závodní dráhu využili mladíci Žitavskou ulici. To vše se navíc odehrálo kolem půlnoci.

Na místo proto zamířili strážníci, kteří se rozhodli auta zkontrolovat. Jak se ukázalo, jednalo se o zábavu čtyř mladíků. „Všichni mladíci byli ve věku okolo dvaceti let s čerstvými nebo čerstvě zabavenými řidičáky,“ uvedla mluvčí Městské policie Eva Vlastníková.

Skupinku strážníci našli u vozidla, které bylo otevřené a i s klíčky připravené k jízdě. Nikdo se k němu ale nehlásil. Údajně si šli kamarádi spolu jen zakouřit. „Strážníci předali poškozený vůz Policii ČR s podezřením, že by mohlo být kradené,“ sdělila mluvčí.

Jen o pár minut později našla hlídka strážníků druhé podezřelé vozidlo. Tehdy dokonce za volantem přistihli řidiče a jednalo se opět o mladíka, se kterým se už strážníci setkali. Nandali mu proto želízka a předali ho policistům.

Foto Jan Luxík

Štítky Českolipsko, policie, Městská policie, strážníci, Rychle a zběsile, Policie České republiky

Mladíci si v noci hráli na Rychle a zběsile, bez řidičáku a bez výfuku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.