Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Cizinec kradl na diskotéce. Před rozzlobenými lidmi ho zachránila policie

Celkem šest lidí zvládl okrást teprve jednadvacetiletý cizinec minulý víkend na diskotéce v Turnově. Jenže lidé ho odhalili a siutace se pro něj nevyvíjela vůbec dobře. Před zlobou okradených ho nakonec uchránil příjezd policejní hlídky.

Lidem se během večera začaly ztrácet bundy a mikiny, zloděj z nich vybíral cennosti - mobily, peníze nebo platební karty. „Jakmile hosté věděli, že je okradl on, donutili ho, aby jim ukázal, kam jejich věci dal. Ukázalo se, že je schoval do parku, odkud si je téměř všichni poškození zase vzali,” řekla mluvčí policie Ivana Baláková.

Hrozilo fyzické napadení

Okradení lidé a jejich přátelé byli na zloděje nad ránem hodně rozzlobení a hrozilo i to, že ho fyzicky napadnou. „V této situaci ho doslova zachránila přivolaná policejní hlídka, která ho odvezla na služebnu. Nutno dodat, že se mladík zadržení nijak nebránil a do služebního vozidla nastoupil velmi rychle,” dodala mluvčí.

Na služebně se snažil chvilku zapírat, ale nakonec se ke krádežím přiznal. „Rozhodl jsem se přiznat, zejména na základě  zhlédnutí videozáznamu, kde jsem se poznal, jak odnáším z diskotéky odcizené bundy,” zopakovala cizincova slova policejní mluvčí. „Takové originální doznání policisté tedy ještě neslyšeli,” dodala.

Vyhoštění z Česka

Hned v neděli  mu sdělili podezření ze spáchání přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a v pondělí dopoledne už ho eskortovali před soudce Okresního soudu v Semilech. Ten ho  potrestal vyhoštěním z České republiky na dobu dvou let.

Autoři | Foto

Štítky policie, krádež, diskotéka, Turnov, Česko, Okresní soud v Semilech

Cizinec kradl na diskotéce. Před rozzlobenými lidmi ho zachránila policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.