Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po pětileté Sofii. Dva muži ji v Praze vytrhli babičce z náruče

Pětiletou Sofii Andreu Mikyškovou unesli dnes před 13:00 dva neznámí muži v Praze. Podle svěděctví měli dívenku vytrhnout babičce z náruče v ulici Vlasty Průchové v Praze 10 Uhříněvsi. Policie uvedla, že podle dosavadních zjištění by mohli únosci dívku odvézt do zahraničí, pravděpodobně do Německa.

Dívku měli dva muži vytrhnout babičce z náruče. „Únosci holčičku naložili do přistaveného osobního auta Volvo XC 90, stříbrné barvy, registrační značky 8S2 0469," uvedl policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Hledaná měří 120 až 130 centimetrů a je hubená. Blonďaté vlasy dlouhé zhruba do poloviny zad měla sepnuté do dvou culíků. Na sobě měla růžovou látkovou bundu s podšívkou z bílého beránka a modré rifle s černými kvítky, růžovou čepici se stříbrnými proužky a růžové boty.

V souvislosti s únosem dívky policie také pátrá po její matce Zdence Amálii Mikyškové Štolcové. Podle kriminalistů má se svou dcerou zakázaný styk, dívka je svěřena právě do péče babičky. „Po matce unesené holčičky pátráme proto, že je na ni vydán souhlas se zadržením," uvedl mluvčí.

Kriminalisté přivítají jakoukoli informaci o pohybu pohřešované dívky, její matky a stříbrného vozidla Volvo XC 90.

Autoři | Foto Koláž Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, únos, policie, Praha, Vlasta Průchová, Německo, Volvo Cars, Uhříněves

Policie pátrá po pětileté Sofii. Dva muži ji v Praze vytrhli babičce z náruče  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.