Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Nesmířlivé baby sousedky i opilá manželka. I to musí strážníci řešit

Někdy až neuvěřitelné historky mají strážníci, kteří slouží u Městské policie v České Lípě. Třeba jako tyhle dva případy.

První případ se odehrál na českolipském sídlišti Sever. Zdejší sousedky si asi nepadly do oka. A na rozdíl od oblíbeného českého filmu s nesnášenlivými sousedy k tomu tyhle ženské ani nepotřebovaly cholerické partnery. Bohatě si vystačily samy.

„Strážníci vyjížděli ke známé dvojici sousedek. Tentokrát mělo jít o natáčení a fotografování jedné z nich. A právě na to si stěžovala,“ popsala mluvčí Městské policie Eva Vlastníková.

Jakmile ale na místo dorazili muži v uniformě, rozčilená sousedka si vše rozmyslela a nařčení odvolala. „Jak se ukázalo, k ničemu z toho nedošlo. Pouze se spolu ženy asi před týdnem pohádaly,“ informovala Vlastníková.

Další kuriózní případ se odehrál na Ladech. Sem si na pomoc přivolal strážníky pro změnu nešťastný manžel. „Podle výpovědi si muž stěžoval na opilou manželku, která devastuje nábytek a navíc budí jejich dvě malé děti,“ komentovala mluvčí.

Jenže ani tady něco nehrálo. Když totiž strážníci přijeli, zjistili, že manželka je naprosto v klidu a žádný nábytek poničen není. Zřejmě si během příjezdů strážníků partneři vše vyříkali.

Foto Dominik Svoboda

Štítky krimi, Českolipsko, Městská policie, hádka, sousedi, manželé, Česká Lípa

Nesmířlivé baby sousedky i opilá manželka. I to musí strážníci řešit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.