Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Liberci v noci shořelo auto. Policisté šetří, zda ho někdo zapálil

Hasiči v noci na neděli vyjížděli požáru osobního auta do liberecké Franklinově ulice. Hořel tam Volkswagen Golf, kterému shořela celá přední část, a navíc mělo i vypuštěné pneumatiky. Policisté nyní vyšetřují, jestli auto bylo zapáleno úmyslně.

Požár byl nahlášen krátce po jedné hodině po půlnoci. Auto bylo na parkovišti ve Franklinově ulici. „Jednalo se o osobní vozidlo VW Golf vyrobený v roce 1998. Kromě toho, že shořela celá přední část vozu, byly vypuštěny i všechny čtyři pneumatiky. Předběžně je škoda vyčíslena na čtyřicet tisíc korun,” uvedla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Během neděle pak budou policisté s hasiči vyšetřovat, jak k požáru došlo. „Policisté spolu se speciálně vycvičeným psem na vyhledávání akcelerantů hoření ohledání vozu budou zjišťovat možnou příčinu poškození vozu ohněm. Tedy zda se jednalo o úmyslné jednání někoho jiného, nedbalost, či technickou závadu,” dodala.

Autoři | Foto Barbora Suchánková

Štítky policie, hasiči, požár auta, franklinova, Liberec, Volkswagen Golf

V Liberci v noci shořelo auto. Policisté šetří, zda ho někdo zapálil  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.