Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladý motorkář má problém. S osmi zákazy řízení ho zastavila policie, hrozí mu vězení

Policejní hlídka v noci na neděli ve Velkých Hamrech kontrolovala motocyklistu. A zjistila zajímavé věci, teprve pětadvacetiletý mladík má na svém kontě hned osm zákazů řízení. Aktuálně mu tak hrozí dva roky vězení.

Hlídka zastavila mladíka na Hondě X8R. „Provedenou kontrolou policisté zjistili, že tento mladík má již v současné době vysloveno celkem osm zákazů řízení motorových vozidel, a to Okresním soudem v Jablonci nad Nisou, Městským úřadem Nový Bor, opakovaně Městským úřadem Tanvald a Magistrátem Jablonec nad Nisou, Městským úřadem Mnichovo Hradiště a Magistrátem Liberec,” popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Policisté také motorkáři dali dýchnout, alkohol ale před jízdou nepil. Přesto má velký problém a policie ho obvinila ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. „Podezřelému tak nyní za spáchání uvedeného trestného činu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky,” dodala mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky Velké Hamry, policie, zákaz řízení, motorkář, obecní úřad, Honda, Jablonec nad Nisou, Nový Bor, Tanvald, Liberec, Mnichovo Hradiště, věznice

Mladý motorkář má problém. S osmi zákazy řízení ho zastavila policie, hrozí mu vězení  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.