Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj si nacpal salámy do kalhot i trenek. Ochranku zaujal naditým rozkrokem

Recidivista z Liberce si na svobodě dlouho nepobyl. V polovině února dostal dva měsíce vězení, před pár dny už ale kradl znova. Zřejmě dostal chuť na salám a cpal si ho do kalhot, jenže ho tam dal tolik, až to bylo nápadné.

Ostraha příchod šestačtyřicetiletého muže zaregistrovala, přišel jí povědomý. A nespletli se. Zloděj si do kalhot začal soukat tři šišky salámu za sedm stovek. „Čím více válečky salámu pěchoval do útrob oblečení, tím více se stával prostorově výraznějším. Ovšem právě v těch partiích mužského těla, kde to může na veřejnosti budit jisté rozpaky či pohoršení,” řekl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

ČTĚTE TAKÉ: Mladý motorkář má problém. S osmi zákazy řízení ho zastavila policie, hrozí mu vězení

Na to už ale čekala ostraha. „Jakmile recidivista nejistým krokem zamířil k pokladnám, kterými vzápětí bez placení prošel, zakročili,” dodal. A byli nepříjemně překvapeni, zloděj totiž salámy neměl ukryty jen v kalhotech, ale až v trenkách.

„Přivolaní policisté muže ztotožnili a převezli na služebnu obvodního oddělení. Po nezbytné administrativě mu pak sdělili ve zrychleném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu krádež, za což mu v případě odsouzení může hrozit trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta,” uzavřel Robovský.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, Liberec, salámy, zloděj, krádež

Zloděj si nacpal salámy do kalhot i trenek. Ochranku zaujal naditým rozkrokem  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.