Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Seděla na hrázi s pořezaným předloktím. Naštěstí si jí všimli strážníci

Zřejmě nešťastná láska byla tím, co vedlo dívku k tomu, aby sama seděla na hrázi Novovesáku v Jablonci, a k tomu si způsobovala zranění. Naštěstí si jí všimli kolemjdoucí strážníci, kteří se o ni postarali. Možná jí tak dokonce zachránili život.

Dívka seděla sama na hrázi bývalého Novoveského koupaliště. Strážníci ji našli opravdu náhodou, když v této lokalitě kontrolovali pořádek. „Dívka upoutala pozornost strážníků svým podivným chováním,“ uvedl Miloslav Lejsek z Městské policie. Mladá žena totiž k sobě mluvila, gestikulovala a navíc měla pořezaná předloktí.

Vzápětí navíc strážníci zjistili, že má v batohu velký nůž. „Strážníkům se svěřila, že se ocitla v těžké životní situaci kvůli svému příteli,“ informoval Lejsek. Navíc se léčí na psychiatrii a bere léky. V tu chvíli ale zřejmě chtěla vše unáhleně vyřešit, proto si ostříhala vlasy a pořezala předloktí.

Aby dívka neskočila z hráze do vody, odvedli ji strážníci ke služebnímu vozu a až do příjezdu záchranné služby s ní udržovali kontakt. Přivolaný lékař se postaral o ošetření zraněné dívky, a následně ji sanitka převezla na Psychiatrické oddělení do Liberce. Bylo tak velké štěstí, že strážníci na dívku narazili. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby ji nepotkali.

Foto pixabay.com

Štítky sebevražda, Jablonecko, Jablonec

Seděla na hrázi s pořezaným předloktím. Naštěstí si jí všimli strážníci  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.