Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Smržovské tanky se v Praze srazily s autobusem, při požáru zemřel jeden člověk

Dnes odpoledne došlo na Pražském okruhu ke srážce kamionu převážejícího tanky z Muzea obrněné techniky Smržovka s autobusem Vězeňské služby České republiky.

Následně začal autobus hořet a na místě zasahovalo celkem pět jednotek hasičů. „Jednotky zasahovaly na Pražském okruhu u sjezdu na Řeporyje,“ informovali hasiči. Díky rychlému zásahu se podařilo oheň lokalizovat během půl hodiny. I tak bohužel tuto událost nepřežila jedna osoba a několik dalších více než deset jich bylo zraněných.

Podle aktuálních informací na místě zůstávají hasiči. Smutnou zprávu sdílelo i smržovské muzeum. „Smutná zpráva z Pražského okruhu. Při nehodě částečně shořel náš americký M-36 Jackson, který se měl účastnit oslav osvobození Plzně. Za ním naložený Stuart by neměl být tolik poškozený. Upřímnou soustrast příbuzným zemřelého účastníka nehody,“ napsalo muzeum na svůj facebook.

Foto HZS hl. m. Prahy

Štítky požár, tanky, Smržovka, autobus, Praha, Pražský okruh, Muzeum obrněné techniky, Vězeňská služba České republiky, Řeporyje, Plzeň, Facebook, Stuart

FOTO, VIDEO: Smržovské tanky se v Praze srazily s autobusem, při požáru zemřel jeden člověk  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.