Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidiči se udělalo špatně. S cisternou sjel ze silnice do řepkového pole

Devětačtyřicetiletý řidič cisterny ztratil kontrolu nad řízením a sjel ze silnice do řepkového pole. Naštěstí nepřejel do protisměru, kde se mohl střetnout s protijedoucími auty, a tak tahle nehoda nakonec vlastně dopadla dobře.

K nehodě došlo v pondělí krátce před pátou hodinou ráno. „Řidič tahače s cisternou jel od Jestřebí na Staré Splavy, když na přímém úseku v mírném klesání vyjel ze silnice vpravo a skončil v řepkovém poli. Při havárii naštěstí neutrpěl žádné zranění, nicméně i přesto si ho převzala do péče zdravotnická záchranná služba,” uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Podle ní totiž řidiče postihla silná nevolnost a ztratil kontrolu nad řízením. „Co bylo její příčinou, zjišťovali lékaři českolipské nemocnice,” dodala mluvčí. 

„Díky tomu, že indisponovaný šofér takového kolosu sjel do pole hned, nedošlo k jeho kolizi s jinými vozidly na silnici. Ty by mohly mít fatální následky,” uzavřela Baláková.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky řepka, pole, nehoda, tahač, cisterna, nevolnost, policie, Jestřebí, silnice, havárie

Řidiči se udělalo špatně. S cisternou sjel ze silnice do řepkového pole  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.