Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Řidič v Pavlovicích srazil na přechodu dívku. Od nehody ujel

Liberecká policie žádá o spolupráci veřejnost. V pondělí v 17:15 došlo na přechodu v ulici Generála Svobody k nehodě, kdy řidič srazil nezletilou dívku a ujel. Policisté po řidiči pátrají a uvítají i případná svědectví.

„Dívka přecházela z levé strany, od ulice Legií k ulici Šimáčkova. Pátráme po řidiči neznámého automobilu, který projížděl po ulici Generála Svobody, ve směru jízdy od ulice Hejnická do centra města,” popsal mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podlě něj ji na přechodu nedal přednost, srazil ji a ujel. „Neučinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon,” dodal.

Policisté hledají svědky nehody. „Žádáme svědky a ostatní účastníky silničního provozu, aby v případě, že mají informace k této dopravní nehodě, viděli její průběh či jejich palubní kamery ve vozech zaznamenaly tuto událost, aby se policistům ozvali prostřednictvím bezplatné linky 158, na tel. čísle 974 466 573 nebo přímo na služebně Dopravního inspektorátu v Liberec,” řekl Robovský.

Policisté hledají také samotného řidiče. „Jeho svědectví může výrazným způsobem dopomoci k objasnění příčin a okolností nehodového děje,” uzavřel mluvčí.

Autoři

Štítky pátrání, policie, nehoda, generála svobody, přechod, havárie, Pavlovice, Liberec

PÁTRÁNÍ: Řidič v Pavlovicích srazil na přechodu dívku. Od nehody ujel  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.