Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Na motorku usedla pod vlivem, policisté si na ni počíhali

Někteří lidé jsou prostě motorkáři srdcaři. Od jízdy na milovaném stroji je nic neodradí. Ani špatné počasí, ani třeba troška alkoholu. Stejně jako u této řidičky.

Silnice na Železnobrodsku zlákaly včera k jízdě i řidičku motocyklu, která si měla jízdu raději rozmyslet. „Za řídítka motocyklu usedla bez řidičského oprávnění,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová. To ale nebylo všechno. Policisté provedli u této řidičky i orientační dechovou zkoušku, která prokázala, že před jízdou požila alkohol.

„Policisté v dechu řidičky naměřili hodnotu 0,17 promile,“ komentovala Sochorová. Případem se budou policisté nadále zabývat. Tato žena ale nebyla zdaleka jediná mezi motorkáři, na které se policisté zaměřili. Policejní hlídky si totiž včera počíhaly na motorkáře napříč celým Jabloneckem.

Kontrolován byl nejen dech větrem ošlehaných motorkářů, ale třeba i technický stav vozidla. Na to doplatili hned dva řidiči motocyklů, kteří si následně ze setkání s policisty odnesli pokutu. Tato dopravně bezpečnostní akce zaměřená na řidiče motocyklisty není letos zdaleka poslední.

 

Foto PČR

Štítky krimi, Jablonec, motorkáři, motocykl

Na motorku usedla pod vlivem, policisté si na ni počíhali  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.