Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Opilého našli ležet zraněného na zemi. Co se stalo, to si nepamatuje

Co se stalo v jabloneckých Rýnovicích v noci 10. března? Policisté žádají o pomoc veřejnost. Osmapadesátiletého muže našel kolemjdoucí ležet poblíž základní školy uprostřed noci zraněného. Ublížil si sám? Nebo ho někdo napadl?

Muž vystoupil z taxíku v ulici Na Úbočí s tím, že dojde domů do ulice U Družiny. „Do cíle své cesty nedošel a byl poblíž budovy základní školy nalezen zraněný kolemjdoucím mužem, který ho odvedl do místa jeho bydliště. Následně byl v dopoledních hodinách z domu odvezen přivolanou zdravotnickou službou do jablonecké nemocnice, kde musel být s ohledem na své zranění hospitalizován,” popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Muž si bohužel vůbec nepamatuje na okolnosti, při kterých došlo k jeho zranění. Neví, zda byl někým fyzicky napaden nebo si zranění způsobil sám. „Vzhledem k této skutečnosti nyní mšenští policisté žádají o pomoc širokou veřejnost,” dodala mluvčí.

Pátrání policie

Pokud někdo z občanů má jakékoliv informace k výše uvedenému případu, které by pomohly objasnit způsob vzniku zranění 58letého muže, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Lidé mohou tyto poznatky volat policistům přímo na Obvodní oddělení v Jablonci nad Nisou Mšeně, a to na služební mobilní telefon 735 788 625.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, pátrání, jablonec, úraz, Rýnovice

PÁTRÁNÍ: Opilého našli ležet zraněného na zemi. Co se stalo, to si nepamatuje  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.