Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policie hledala pohřešovaného invalidního muže, mohl být ohrožen na životě a zdraví

Policie hledala čtyřiačtyřicetiletého muže na Českolipsku. Muž byl pohřešovaný od včerejšího odpoledne. Naposledy ho lidé viděli v neděli v sociálním zařízení Diakonie Dubá na Českolipsku. Osoba byla v průběhu večera nalezena.

„Sociální zařízení muž v neděli večer kolem osmé hodiny opustil a od té doby o sobě nepodal žádné zprávy,“ informoval mluvčí policie Vojtěch Robovský. Podle policistů mohl být muž ohrožen na životě a zdraví. Usilovně se ho tak snažili vypátrat a na veřejnost se obraceli s žádostí o spolupráci.

Podle některých informací se muž mohl nacházet možná v Praze. „Jedním z možných míst, kde se mohl nacházet, byla komunita osob bez domova v pražských Holešovicích v blízkosti dopravních uzlů,“ informoval mluvčí. Samozřejmě se ale dotyčný mohl nacházet i jinde. „Když byl naposledy spatřen, měl na sobě Josef Marák kraťasy, džínovou vestu, na hlavě kšiltovku. Nosí bezprsté rukavice, které mu usnadňují pohyb na invalidním vozíku, na němž je po amputaci obou dolních končetin,“ dodal Robovský.

Foto Domonik Svoboda

Štítky pátrání, Dubá, Českolipsko, pohřešovaný, policie, okres Česká Lípa, Diakonie Českobratrské církve evangelické, zdraví, Praha, Holešovice

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Policie hledala pohřešovaného invalidního muže, mohl být ohrožen na životě a zdraví  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.