Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Nehoda tří osobáků, muž nadýchal téměř tři promile

O dopravní nehodě hned tří automobilů ve Fügnerově ulici Ve Frýdlantu jsme vás ve čtvrtek odpoledne informovali. Jak se ukázalo, řidič, který naboural do auta před sebou, byl pod vlivem.

Na místo nehody okamžitě vyrazili policisté, kteří začali celý případ rozplétat. „Za celým případem stojí nejspíše nedodržení bezpečné vzdálenosti a alkohol za volantem,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Pod vlivem alkoholu sedl za volant šestašedesátiletý muž, který řídil modrou Fabii.

Právě s tou zezadu narazil do stříbrné Fabie jedoucí před ním. „Řidička nebyla schopna na takovou situaci zareagovat, takže došlo ke střetu s dalším vozem jedoucím před ní,“ informoval mluvčí. Na místě podrobili policisté účastníky nehody orientační dechové zkoušce. A právě u řidiče modré Fabie zjistili alkohol v míře 2,95 promile.

Řidička vyvázla naštěstí jen s lehkým zraněním, s kterým byla převezena na ošetření. Dalším lidem se nic nestalo. „Při nehodě vznikla škoda přibližně sto tisíc korun,“ dodal Robovský. Na místo nehody museli dorazit i hasiči, kteří zajistili rozlité provozní kapaliny. Pokud se ukáže, že na vině je opravdu řidič, který usedl za volant, ačkoli požil, hrozí mu až tři roky za mřížemi.

Foto PČR

Štítky krimi, nehoda, Frýdlant, Fügnerova, alkohol, Škoda Fabia

FOTO: Nehoda tří osobáků, muž nadýchal téměř tři promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.