Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič na přechodu v Rychnově srazil chlapce a ujel. Hledá ho policie

Policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo na náměstí Míru v Rychnově u Jablonce. Minulý čtvrtek tam v půl třetí přecházel nezletilý chlapec, jenže ho srazilo auto. Řidič na místě nehody nezastavil a ujel.

„Údajně řidič přijíždějící z jeho pravé strany s nákladním vozidlem mu dal na přechodu přednost a zastavil před tímto přechodem. Ovšem z jeho levé strany ve směru od Pulečného jel dosud neznámý řidič s nezjištěným osobním vozidlem, před přechodem pro chodce nezastavil a do přecházejícího chlapce narazil,” popsala osudnou chvíli mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Jenže řidič nezastavil a z místa nehody ujel. Chlapec pak ještě došel domů po svých, pak ale musel do nemocnice. „Charakter a doba léčení chlapcova zranění jsou v současné době předmětem probíhajícího šetření,” dodala mluvčí.

Policejní pátrání

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče nezjištěného vozidla, který z místa dopravní nehody ujel.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, přechod, rychnov, policie, pátrání, sražený chodec, Jablonec nad Nisou

Řidič na přechodu v Rychnově srazil chlapce a ujel. Hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.