Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Propuštěného vězně vzala domů, aby se najedl a vykoupal. Pak nechtěl odejít, vyhrožoval sebevraždou

Padesátiletá žena se rozhodla pomoci muži, který právě vyšel z vězení a neměl kam jít. Jenže málem na to doplatila. Muž totiž pak nechtěl z jejího bytu v České Lípě odejít. Dostat ven ho tak museli až strážníci.

„Vzala ho do bytu, aby se najedl a vykoupal. Myslela si, že pak bez problémů odejde, ale to se mýlila. Muž odmítl odejít, vyhrožoval sebevraždou a také tím, že začne demolovat zařízení bytu,” popsala mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Žena se tak musela obrátit na strážníky. „Uniformy vykonaly své, strážníci muže z bytu vykázali, ten si vzal své věci a odešel,” dodala mluvčí.

Jenže ještě během stejné noci se s povedeným hostem setkali strážníci znovu poté, co někdo ohlásil rušení nočního klidu v Žižkově ulici křikem a lomozem, který zněl, jako by někdo stěhoval popelnice. „Strážníci nalezli dva muže, kteří se hádali a jeden z nich se snažil napadnout druhého. Útočník skončil v poutech a na služebně Policie ČR, která si událost převzala,” uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky Městská policie, Česká Lípa, vězěň, sebevražda, Policie České republiky

Propuštěného vězně vzala domů, aby se najedl a vykoupal. Pak nechtěl odejít, vyhrožoval sebevraždou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.