Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Utekli mu tři psi. A jak? Prý si umí sami otevřít dveře

Obyvatelům domu v České Lípě se nelíbilo, že po chodbách běhají psi, aniž by byl v dohledu jejich majitel. Na místo proto přivolali strážníky. A majitel přišel s fakt neotřelým vysvětlením.

Strážníky Městské policie Česká Lípa zavolala k pobíhajícím psům jedna z obyvatelek domu. Netrvalo dlouho a strážníci vypátrali majitele psů. Jaké bylo ale jejich překvapení, když jim začal vysvětlovat, proč se psi potulují jen tak sami po domě. „Údajně se naučili sami otevírat dveře bytu,“ uvedla mluvčí Městské policie Eva Vlastníková.

Z bytu mu tak vyběhla celá smečka. Dva dospělí psi a k tomu ještě dvouměsíční štěně huskyho. A právě tohle štěně teď majitel hledá. „Majitel má všechny psy očipované a přihlášené v registru. Nicméně ale porušil obecně závaznou vyhlášku,“ informovala mluvčí. Celý incident tak bude mít dohru. Majitel vynalézavých hafanů se bude muset zodpovídat správnímu orgánu.

Foto pixabay.com

Štítky psi, policie, Česká Lípa, pes, dům

Utekli mu tři psi. A jak? Prý si umí sami otevřít dveře  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.