Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Ve Stráži nad Nisou se srazil vlak s osobákem, řidič skončil v nemocnici

, aktualizováno 12. června 2019, 10:12

K nehodě osobního automobilu a vlaku vyrazily dnes ráno složky Integrovaného záchranného systému. K incidentu došlo před osmou hodinou ve Stráži nad Nisou.

Na místě již zasahují policisté. „Nehoda byla oznámena přes operační středisko krátce po tři čtvrtě na osm,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Konkrétně se jedná o místo u železničního přejezdu č. 2817 v ulici Stříbrný kopec.

Nehoda si vyžádala i zranění. „Podle prvních informací byla zraněna jedna osoba,“ uvedl mluvčí. Redakci podala informace i svědkyně, podle které řidič osobního automobilu komunikoval a nyní je již v péči záchranářů. „Řidič byl z místa s lehkým zraněním převezen do Krajské nemocnice v Liberci,“ informoval Robovský. U řidiče také byla provedena dechová zkouška, která měla negativní výsledek.

Řidič osobního automobilu zřejmě přehlédl světelnou signalizaci a vjel na přejezd. Policisté ale nadále veškeré příčiny a okolnosti celého případu šetří. Nehoda zároveň v současné době ovlivňuje dopravu v místě střetu.

Foto PČR

Štítky nehoda, vlak, střet, Stráž, Liberecko, Stráž nad Nisou, automobil, Krajská nemocnice Liberec

Ve Stráži nad Nisou se srazil vlak s osobákem, řidič skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.