Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Během 24 hodin zastavili policisté hned dvakrát opilou řidičku, nadýchala skoro 4 promile

Takhle žena asi nemá svědomí. Za volant svého vozu usedla pod vlivem. A kdyby jen jednou. Hned dvakrát během jediného dne. Nezabránilo ji v tom ani zabavení řidičáku.

Poprvé ženu spatřili policisté po půlnoci v České Lípě. K jejímu vozidlu přivolali policisty místní strážníci. „Strážníci zadrželi ženu, která nereagovala na pokyny k zastavení,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský. Snažili se ji zastavit v centru města a trvalo to celý kilometr a půl, než konečně zastavila.

Policisté se asi nestačili divit, když ženu podrobili dechové zkoušce. Ta totiž ukázala neskutečných 3,79 promile. Je zřejmé, co následovalo. Na místě ženě zadrželi řidičák. No, a že to tak skončilo? Ani omylem. Za pár hodin se s touto povedenou řidičkou viděli policisté znovu. „Místo zpytování svědomí nebo vyspání se z podnapilosti usedla žena opět za volant,“ sdělil Robovský.

Znovu se policejní hlídka se ženou shledala před půlnocí u jedné benzinové pumpy. I když už neměla žena řidičák, vůbec jí to nebránilo sednout za volant. Na pumpě si navíc koupila lahvinku vína a s ní opět zamířila do víru města. „Policisté se za řidičkou okamžitě vydali. Tentokrát už reagovala na zastavení téměř okamžitě,“ informoval mluvčí. Samozřejmě nemohla policistům předložit všechny doklady, opět ji navíc čekala dechová zkouška, která ani tentokrát neskončila v její prospěch. 

Naměřená hodnota překonala hranici 2 promile. Teď už tak řidičce hrozí za přečin ohrožení pod vlivem návykové látky rok za mřížemi, zákaz činnosti nebo pokuta. Snad se teď konečně polepší.

Štítky Česká Lípa

Během 24 hodin zastavili policisté hned dvakrát opilou řidičku, nadýchala skoro 4 promile  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.