Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nehoda na silnici do Jablonce. Při havárii motorky se zranili dva lidé

Krátce před polednem došlo na hlavním tahu z Liberce na Jablonec k vážné nehodě. Nedaleko sjezdu na Rochlice v úrovni Lidlu havarovala motorka. Na ní cestovali dva lidé, oba se při nehodě zranili. Nehodu vyšetřuje policie.

Záchranáři na místě ošetřili dva pacienty. „Oba jeli na motorce a oba utrpěli středně těžká poranění,” informoval mluvčí záchranné služby Michael Georgiev. Podle něj byli při vědomí a se záchranáři komunikovali. „Převezli jsme je na traumacentrum liberecké nemocnice,” dodal mluvčí.

Jak k nehodě došlo? To vyšetřuje policie. „Šestačtyřicetiletý motocyklista jel od Liberce na Jablonec nad Nisou, když zhruba tři sta metrů za sjezdem ze silnice I/35 na silnici I/14 ze zatím nezjištěných důvodů "položil" motorku na bok, a ta v této poloze i s řidičem a jeho spolujezdcem setrvačností projela ještě několik metrů," popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Proč ale motocykl řidič položil zatím jisté není. „V této souvislosti žádáme případné svědky havárie, aby nám pomohli zjistit, co jí předcházelo. Veškeré informace přijme tísňová linka Policie ČR nebo kterákoliv policejní služebna," dodala.

Autoři | Foto Čtenář Drbny

Štítky nehoda, policie, Rochlice, motorka, zzs lk, havárie, Jablonec nad Nisou, silnice, Liberec, Lidl, Liberec VI-Rochlice, Krajská nemocnice Liberec, Policie České republiky

Nehoda na silnici do Jablonce. Při havárii motorky se zranili dva lidé  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.