Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

V tramvaji do Jablonce jí ukradli pěněženku, seniorka přišla o peníze i doklady

Policisté vyšetřují krádež peněženky v tramvaji nedaleko zastávky Kyselka. Přišla o ni osmašedesátiletá žena, když zloděj využil příležitosti a peněženku jí vytáhl z otevřené tašky.

„Dosud neznámý pachatel totiž využil v neděli odpoledne nepozorností 68leté ženy a z otevřené kabelky zavěšené na rameni jí odcizil peněženku, ve které měla finanční hotovost, osobní doklady a také platební kartu. Tímto jednáním seniorce způsobil škodu ve výši 1100 korun,” popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Jablonečtí policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za jejichž spáchání hrozí pachateli v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky.

„V souvislosti s tímto případem opakovaně upozorňujeme občany, aby při cestování hromadnými dopravními prostředky byli po celou dobu cesty velmi obezřetní a své osobní věci měli neustále pod kontrolou,” dodala mluvčí.

Autoři | Foto DPML

Štítky tramvaj, krádež, peněženka, zloděj, Jablonec, Kyselka

V tramvaji do Jablonce jí ukradli pěněženku, seniorka přišla o peníze i doklady  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.