Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Šel si zaplavat a z batohu mu mezitím zmizely věci, pozor na to, varují policisté

Vyrazit v horkém pařáku k vodě a zchladit uvařené tělo je slast. Jenže shodit ze sebe oblečení a všechny věci nechat bez dozoru na břehu s sebou přináší riziko. A přesně to se stalo muži v Jablonci. Zatímco si dával pár temp, někdo mu vybral batoh.

V ulici U Přehrady odhodil na břehu přehrady svršky, batoh a už si užíval příjemného zchlazení. Při návratu z vody na něj ale čekalo nemilé překvapení. „Když se muž vrátil, zjistil, že přišel o mobilní telefon, osobní doklady, platební kartu i hotovost,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

A neznámý zlodějíček, po kterém teď pátrají policisté, nelenil. Než stihl okradený muž svou kartu zablokovat, už mu na ní chybělo 6 500 korun. „Případu se nyní věnují jablonečtí policisté, kteří již zahájili úkony trestního řízení,“ informovala mluvčí. Neznámému pachateli hrozí v případě dopadení trest odnětí svobody až na dva roky.

Zároveň s tímto případem apeluje policie na širokou veřejnost, aby lidé, co míří na koupaliště a k vodním plochám, nenechávali své věci a zejména cennosti bez dozoru. Volně odložené věci se totiž velmi snadno stanou terčem a následně i kořistí zlodějů.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, přehrada, Jablonec, batoh

Šel si zaplavat a z batohu mu mezitím zmizely věci, pozor na to, varují policisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.