Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Banda opilců řádila v centru města, napadla chodce a ničila auta

Českolipské strážníky přivolal oznamovatel do Dubické ulice, kde se bavila skupinka pěti mužů. Bohužel se chovali hodně agresivně a nechali po sobě pěknou spoušť.

Vše začalo tím, že jeden z opilců hodil kámen na auto, jehož majitel právě na místo přivolal strážníky. „Mimo to také napadli chodce, kteří šli náhodou kolem, a snažili se vyvolat rvačku,“ uvedla mluvčí Městské policie Česká Lípa Eva Vlastníková.

Řádění chlápků ale nekončilo, spíše naopak. Vydali se směrem k železničnímu viaduktu a tam si jeden z opilých mužů vybral další cíl, projíždějící auto. „Jeden z agresorů na tento vůz hodil dopravní značku, která poškodila přední sklo,“ informovala mluvčí. Jen zázrakem se nikomu nic nestalo.

Přivolaní strážníci na místě zajistili pachatele i svědky a řidičce poškozeného vozidla pomohli vyřídit nutné záležitosti. Na služebnu tak později doputoval i děkovný e-mail za skvělou práci Městské policie.

Foto Dominik Svoboda

Štítky Městská policie, Česká Lípa, opilci, agresoři

Banda opilců řádila v centru města, napadla chodce a ničila auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.