Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Vážná nehoda uzavřela silnici u Bezdězu. Těžce zraněného řidiče transportoval do nemocnice vrtulník

Krátce po půl třetí došlo v pátek na silnici 38 mezi Bělou pod Bezdězem a Doksy k vážné nehodě. Řidič tam z dosud nezjištěných příčin sjel ze silnice do příkopu a havaroval. Silnice pak byla uzavřena.

Řidič s motorovým vozidlem vyjel z dosud nezjištěných příčin mimo vozovku do příkopu, kde havaroval. Těžce zraněný byl následně letecky transportován na traumacentrum liberecké nemocnice,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.




Dodávka narazila do stromu, řidič zůstal uvnitř zaklíněný. „Zaklíněný muž utrpěl mnohočetná poranění dolních končetin a devastující poranění obličeje. Po vyproštění muže jednotky spolupracovaly na jeho ošetření. Následně provedly transport do vrtulníku LZS," popsal Ondřej Říha, velitel zásahu profesionálních hasičů stanice Doksy. Jak dodal, komunikace byla po dobu záchranných prací zcela uzavřena.

První pomoc poskytovali na místě ještě před příjezdem hasičů svědci dopravní nehody. „Vůz, který skončil po nárazu na boku, několik lidí přetočilo na kola, aby zraněný nevisel za bezpečnostní pás, který měl kolem krku. Lidé drželi vůz vlastními silami, aby nedošlo ke zpětnému převrácení," popsal detaily velitel zásahu. „Naše jednotka provedla po příjezdu stabilizaci dodávky vzpěrami stabfast, uzavření komunikace a protipožární zabezpečení," dodal.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, Doksy, Bezděz, policie, silnice, Bělá pod Bezdězem, Krajská nemocnice Liberec

FOTO: Vážná nehoda uzavřela silnici u Bezdězu. Těžce zraněného řidiče transportoval do nemocnice vrtulník  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.