Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 17. dubna 2024  |  Svátek má Rudolf
Bez reklam

FOTO: Řidička stahovala okénko, přejela do protisměru a narazila do protijedoucího auta

Nepozornost stojí za dopravní nehodou, ke které došlo ve čtvrtek v sedm ráno v jablonecké Skřivánčí ulici. Řidička Škody Octavia podle svých slov stahovala okénko a jak se podívala na postranní panel, přejela do protisměru, kde ale v tuhle chvíli jelo jiné auto.

„Řidička jela ve směru Od Žižkova Vrchu do centra města, kde na rovném úseku silnice se plně nevěnovala řízení,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

V protisměru se pak střetla s protijedoucí Suzuki Swift. „Ke zranění osob naštěstí nedošlo a předběžná výše způsobené škody činí částku 160 tisíc korun,“ dodala mluvčí.




Alkohol policisté u obou řidiček vyloučili provedenými dechovými zkouškami, které měly negativní výsledky. „Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou věc vyřídili na místě jako dopravní nehodu s projednáním a řidičce, který ji zavinila, udělili blokovou pokutu,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, jablonec, nepozornost, policie, Škoda Octavia, Suzuki Swift, Žižkův vrch, Jablonec nad Nisou

FOTO: Řidička stahovala okénko, přejela do protisměru a narazila do protijedoucího auta  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.