Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na průtahu Libercem se srazil osobní automobil s motorkářem, ten utrpěl velmi vážná zranění

Nehodu s velmi vážným zraněním, ke které došlo dnes odpoledne, vyšetřují liberečtí policisté. Incident se odehrál krátce po jedné hodině odpoledne u sjezdu k Babylonu. Některé informace, které byly nepřesné, byly v článku upraveny.

Nehodu policistům oznámili kolegové ze Zdravotnické záchranné služby. K nehodě došlo tak, že řidička vozidla značky Dacia Duster jela po silnici I/35 ve směru od Prahy na Liberec. „U sjezdu do ulice Košická musela kvůli vzniklé dopravní situaci zpomalit vozidlo,“ informovala mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

„Na to však již pravděpodobně nestačil včas zareagovat řidič motocyklu jedoucí za ní a zezadu do osobního vozidla narazil,“ vysvětlila mluvčí. Při tomto střetu utrpěl řidič motocyklu velmi vážná zranění. Z místa byl převezen do liberecké nemocnice.

Okolnosti celé nehody i míru zavinění obou zúčastněných v současné době prověřují liberečtí policisté. Ti také zajistili odtah motocyklu, který bude podroben odbornému zkoumání. To by mohlo odhalit skrytou technickou závadu na stroji.

Foto PČR

Štítky nehoda, motorkář, osobák, Liberec, Babylón, úraz, motocykl, Praha, Krajská nemocnice Liberec, Dacia Duster

Na průtahu Libercem se srazil osobní automobil s motorkářem, ten utrpěl velmi vážná zranění  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.