Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na výjezdu z Turnova ztratila z auta raft i s nosičem. Během půl hodiny byl pryč

Policisté vyšetřují poměrně nezvyklý případ. Řidička minulý pátek na výjezdu z Turnova ve směru na Prahu ztratila raft i se střešním nosičem. Raft odtáhla ke kraji silnice s tím, že ho manžel vyzvedne, za půl hodiny už ale po raftu nebylo ani památky.

Jednalo se o velký nafukovací gumový raft značky ROBFIN – sedmimístný, žlutočerné barvy, na válcích raftu byly šedivé potrhané záplaty, jedno poutko bylo utržené a raft byl také nafouknutý s nápisem KOZA 01. 

„Krátce po patnácté hodině se totiž řidičce uvolnil i se střešním nosičem při jízdě z vozidla. Ta ho odstranila z komunikace a po telefonické domluvě s manželem z místa události odjela. Pro uvedený raft přijel s druhým vozidlem její manžel po půl hodině, tedy v 15.40 hodin. To ovšem raft už na místě nebyl. Dosud neznámý pachatel využil příležitosti a odložený raft mimo komunikaci odcizil,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Pomoc veřejnosti

Případ řeší turnovští policisté, kteří žádají o pomoc i veřejnost. „Žádáme tedy občany, především řidiče a jejich spolujezdce, kteří uvedeným místem v dané době projížděli, a mají jakékoliv poznatky ke způsobu odcizení raftu i případnému pachateli, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo na lince 158. Občané mohou také kontaktovat přímo turnovské policisty na telefonním čísle 974 477 400. Policisté také samozřejmě přivítají od řidičů projíždějících vozidel i případné kamerové záznamy související s uvedenou událostí,“ dodala mluvčí.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky raft, zloděj, auto, nosič, Turnov, manželé, Praha

Na výjezdu z Turnova ztratila z auta raft i s nosičem. Během půl hodiny byl pryč  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.