Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Napadení i použití pepřáku. Strážnici vyjížděli řešit konflikt v liberecké hospodě

Liberečtí strážníci v uplynulých dnech vyjížděli do jedné z libereckých restaurací, kde mělo dojít k napadení. Jenže ze dvou různých oznámení nebylo tak úplně jasné, jak vlastně ke konfliktu došlo.

„Jako první nám na tísňovou linku oznámil událost provozovatel restaurace,“ uvádí mluvčí Městské policie Liberec Daniela Bušková. Podle něho byl napaden dvěma hosty, ale třetí osoba se ho rozhodla bránit.

Jenže jen o chvilku později se na operačním středisku opět rozdrnčel telefon. „Podle tohoto oznamovatele byl naopak on napaden obsluhou provozovny, která navíc použila pepřový sprej,“ informuje Bušková. Na místo během pár minut dorazili strážníci.

Celá situace se postupně uklidnila a po ověření totožnosti přítomných a zajištění svědků byla přivolána Policie ČR, protože podle strážníků mohlo dojít k trestnému činu výtržnictví. Přivolaní policisté si celý případ převzali k dořešení.

Foto MP Liberec

Štítky napadení, pepřový sprej, Liberec, policie, Strážnice, Policie České republiky

Napadení i použití pepřáku. Strážnici vyjížděli řešit konflikt v liberecké hospodě  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.