Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nehoda u sjezdu na Dlouhý Most. Auto se srazilo s cyklistou

K dopravní nehodě cyklisty s autem došlo v pondělí večer na křižovatce u sjezdu na Dlouhý Most. Řidič přijíždějící od sjezdu tam zřejmě nedal přednost cyklistovi jedoucímu od Dlouhého Mostu.

Nehoda byla nahlášena ve 20:11. „Po příjezdu hasičů na místo bylo zjištěno, že cyklista komunikuje a je lehce zraněn, následně byl předán ZZS,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Hložková

Hasiči podle ní na místě zásahu pomáhali usměrňovat dopravu a zajistili pomocí dopravních kuželů a vlastních zásahových vozidel bezpečný prostor pro zasahující složky IZS.

Prakticky ve stejný čas došlo k nehodě také v Hrádku ve Václavicích. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Liberce a jejich dobrovolní kolegové z Hrádku nad Nisou. „Hasiči poskytli zraněnému řidiči předlékařskou péči a následně ho ve vakuové matraci transportovali společně se ZZS do sanitního vozu,“ popsala mluvčí. 

Hasiči provedli také protipožární opatření a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbentem. Událost převzala k šetření PČR.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, cyklista, hasiči, Dlouhý Most, Hrádek nad Nisou, Liberec, Václavice

Nehoda u sjezdu na Dlouhý Most. Auto se srazilo s cyklistou  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.