Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vážná nehoda v Záskalí. Auto narazilo do rodinného domu, dva lidé se zranili

K dopravní nehodě došlo ve čtvrtek krátce před druhou hodinou v Záskalí. Řidič auta tam nezvládl řízení, vyjel ze silnice a narazil do rodinného domu. Oba lidé z auta se zranili, v domě se v době nehody nikdo nenacházel.

„Hasiči zajistili místo události, provedli protipožární opatření a usměrňovali dopravu po celou dobu zásahu. Dvě osoby z osobního automobilu byly předány ZZS,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Hložková.

A nebyla to jediná nehoda během čtvrtka. Druhá vážná dopravní nehoda se stala v Harrachově. Došlo zde ke srážce čtyřkolky s osobním automobilem. „Nehoda si vyžádala jednu zraněnou osobu, kterou za spolupráce ZZS hasiči naložili do sanitního vozu,“ dodala mluvčí.


Semilští profesionální hasiči zasahovali u dopravní nehody osobního automobilu s motocyklistou v obci Nová Ves nad Popelkou. „Ani tato událost se bohužel neobešla bez zranění. Hasiči na místě poskytli motorkáři předlékařskou pomoc a naložili ho do vozu ZZS,“ popsala Hložková. Po celou dobu zásahu byla komunikace neprůjezdná.

Jablonečtí hasiči vyjížděli krátce po 16. hodině v Jablonci nad Nisou ke střetu osobního automobilu s motocyklem. I tato událost si vyžádala jednu zraněnou osobu, která byla s pomocí hasičů předána ZZS. „Hasiči zajistili místo zásahu, komunikace byla po nezbytně nutnou dobu uzavřená,“ uzavřela mluvčí.

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, záskalí, hasiči, automobil, Harrachov, Nová Ves nad Popelkou, rodinný dům

Vážná nehoda v Záskalí. Auto narazilo do rodinného domu, dva lidé se zranili  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.