Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Strážníci zachránili seniorce život, poslala jim děkovný e-mail

Ať už jsou to policisté, záchranáři, hasiči nebo strážníci. . . Ti všichni často bojují o záchranu lidského života. Někdy to končí smutně, často ale vše dobře dopadne. A občas se jim dostane i krásného poděkování.

Třeba jako v tomto případě, kdy seniorka zaslala na služebnu Městské policie v České Lípě děkovný e-mail za záchranu jejího života. „Chci tímto poděkovat za perfektní zásah v mém bytě dne 7. 5. 2019všem pracovníkům Městské policie v České Lípě na sídlišti Špičák, kteří se na mém vyproštění z bytu podíleli. Děkuji jim za to, že společně s příslušníky Státní policie a  Hasičského záchranného sboru včas otevřeli můj zamčený byt, ve kterém jsem byla v  komatu,“ napsala strážníkům seniorka Naďa W.

Právě díky rychlé záchraně byla seniorka podle svých slov včas předána do péče lékařům. „Dnes již vím, že to nebylo vůbec lehké,“ popisuje seniorka. Naštěstí se po 2,5 měsíčním pobytu v nemocnici dostala zpět domů. „Ještě jednou mnohokrát všem děkuji. Vím, že práce policistů je velmi náročná,“ dodává. Na závěr ještě popřála zachráněná žena všem zdraví a krásný zbytek léta. No, tak taková zpráva jistě strážníky zahřála u srdce.

Foto mpcl.cz

Štítky poděkování, e-mail, záchrana, strážníci, Česká Lípa, Hasičský záchranný sbor, Špičák

Strážníci zachránili seniorce život, poslala jim děkovný e-mail  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.