Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kvůli pohybu osob v neobydleném domě přivolal svědek strážníky, ti na místě našli majitele

Oznamovatele rozhodilo světlo, které spatřil v jednom z domů v České Lípě. Tento dům byl ale podle jeho informaci dlouhodobě neobydlený a s myšlenkou, že by se tam mohl nacházet nějaký nezvaný host, kontaktoval Městskou policii prostřednictvím linky 156.

„Svědek zaznamenal v domě neobvyklý pohyb. Údajně viděl dvě osoby, které si svítí baterkou,“ popsala mluvčí českolipské Městské policie Eva Vlastníková. Na místo proto vyrazily hlídky, aby celou situaci prověřily.

První hlídka se zaměřila na okolí domu, druhá šla prověřit samotný objekt. Jaké ale bylo překvapení, když strážníci zjistili, kdo v domě opravu je. „Ukázalo se, že obě osoby, které se v domě nachází, jsou jeho majiteli,“ komentovala Vlastníková. Sice v Lípě trvale nežijí, zdejší nemovitost ale využívají jako letní byt. Tentokrát se tak jednalo o planý poplach. Podle mluvčí je ale i tak dobře, když jsou místní pozorní a obezřetní.

Foto pixabay.com

Štítky Městská policie, Česká Lípa, strážníci, dům

Kvůli pohybu osob v neobydleném domě přivolal svědek strážníky, ti na místě našli majitele  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.