Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kříženec rotvajlera proklouzl pod plotem a zaútočil. Psa pokousal, dívku vláčel po zemi

Velmi nepříjemný zážitek má za sebou mladá dívka, která hlídala svým známým malého psa, konkrétně čivavu. Při společné procházce je totiž napadl pes.

O celém incidentu informovali českolipští strážníci. Během incidentu dívka venčila čivavu v Okřešicích. „Tehdy se z jednoho pozemku dostal pod plotem kříženec rotvajlera a napadl menšího psa,“ komentovala mluvčí Městské policie Eva Vlastníková.

Čivava měla v tomto případě opravdu velké štěstí. Zuby mnohonásobně většího psa se mu sice zahryzly do nohy, způsobily ale jen lehké zranění. „Dívka se snažila svého psa bránit, při tom upadla na zem a útočící pes ji začal vláčet po zemi,“ popisovala mluvčí celý incident. Naštěstí ani dívce pes nijak vážně neublížil.

Nejvíce poznamenané zůstalo její oblečení. Sama dívka skončila s odřeninami. Podle výpovědí svědků se útočící kříženec z pozemku podhrabal. „Majitel psa s přivolanou hlídkou městské policie spolupracoval, donesl očkovací průkaz a nechal psa vyšetřit kvůli vzteklině,“ dodala Vlastníková. Majitel se tak nyní bude zodpovídat z porušení zákona.

Foto pixabay.com

Štítky krimi, napadení, útok, pes, pokousání, rotvajler, civava, Okřešice

Kříženec rotvajlera proklouzl pod plotem a zaútočil. Psa pokousal, dívku vláčel po zemi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.