Počasí dnes6 °C, zítra11 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

FOTO: V Zákupech se srazil náklaďák s vlakem. Řidič skončil v nemocnici

Ke srážce vlaku s nákladním autem došlo v půl jedné na přejezdu v Mimoňské ulici. Při nehodě se zranil řidič náklaďáku, který skončil v nemocnici. Ve vlaku se podle záchranářů nikdo nezranil, cestovalo v něm 23 lidí.

Na místě zasahovali všechny složky záchranného systému. „Provádíme protipožární opatření,“ informovala krátce před jednou hodinou mluvčí hasičů Lucie Hložková. Kolem druhé už se nákladní auto podařilo dostat mimo komunikaci.

Záchranáři na místě ošetřili řidiče z nákladního auta. „Utrpěl lehká poranění, pozemní posádkou jsme ho transportovali do českolipské nemocnice,“ uvedl mluvčí záchranky Michael Georgiev s tím, že ve vlaku se srážka obešla bez zranění.



Trať by měla být uzavřena do 15 hodin, než se podaří odstranit následky nehody. „Z důvodu nemožnosti zajištění náhradní autobusové dopravy cestující z vlaku v úseku Mimoň použijí následné spoje," informovaly České dráhy.

Autoři | Foto Monika Morávková-Koňáková, HZSLK

Štítky nehoda, vlak, Zákupy, hasiči, zzs lk, nemocnice, nákladní automobil, České dráhy, Mimoň

FOTO: V Zákupech se srazil náklaďák s vlakem. Řidič skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.