Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Běžkyně se při srážce s cyklistou zranila. Muž ujel, hledá ho policie

Policisté hledají cyklistu, který po srážce s běžkyní na místě nezůstal, ale ujel. K incidentu došlo ve čtvrtek krátce před půl osmou večer v ulici Sídliště Jana Patočky v Turnově.

„Čtyřicetiletá chodkyně běžela po chodníku v přímém mírně klesajícím úseku ve směru od ulice Brigádnická k domu s popisným číslem 1670, kde zpoza roku po chodníku vyjel dosud neznámý cyklista na nezjištěném jízdním kole a do chodkyně narazil. Ovšem z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová. „Žena při střetu s cyklistou utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ dodala.

Policisté nyní hledají svědky, kteří nehodu viděli. Ti se mohou přihlásit na telefonu 974 475 251 nebo na bezplatné lince 158. nebo na emailu sm.di.podatelna@pcr.cz. „Policisté přivítají jakékoliv poznatky směřující ke zjištění totožnosti cyklisty, který z místa události ujel,“ uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky cyklista, nehoda, Turnov, běžkyně, policie, Jan Patočka, běžec

Běžkyně se při srážce s cyklistou zranila. Muž ujel, hledá ho policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.