Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Utekla z Bohnic, vyhýbá se vězení. Hledanou ženu naposledy viděli na Liberecku

Policisté pátrají po ženě, která už v květnu roku 2017 utekla z bohnické léčebny. V lednu tohoto roku měla nastoupit do vězení, ale dosud je nezvěstná. Podle policistů byla naposledy viděna na Liberecku a Jablonecku, policisté se proto obrací na veřejnost.

„Pohřešovaná se úmyslně vyhýbá státním orgánům. Kriminalisté zjistili, že si mění identitu a opakovaně vystupuje pod jinými jmény, k čemuž využívá i cizích dokladů totožnosti,“ řekl policejní mluvčí Jan Rybanský.

Šestatřicetiletá žena koncem května 2017 utekla z Bohnic, kde byla hospitalizována na základě rozhodnutí soudu, který jí nařídil ústavní léčení. Na pohřešovanou byl následně v březnu 2018 vydán obvodním soudem pro Prahu 10 příkaz k zatčení. Další příkaz, tentokrát k dodání do výkonu trestu, vydal obvodní soud pro Prahu 8 v lednu 2019. „Oba příkazy byly vydány v její nepřítomnosti,“ dodal mluvčí.

Policii se dosud ženu nepodařilo najít, a tak se obrací na veřejnost. „Pokud jste ženu viděli nebo víte, kde by se mohla zdržovat, kontaktujte linku tísňového volání 158. Žena by neměla být nebezpečná sobě ani okolí. Má ovšem sklon k alkoholismu a pak může být agresivní. Proto její zadržení přenechejte policistům,“ uzavřel Rybanský.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pohřešování, pátrání, Bohnice, Liberecký kraj, okres Jablonec nad Nisou, Praha, věznice

Utekla z Bohnic, vyhýbá se vězení. Hledanou ženu naposledy viděli na Liberecku  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.