Počasí dnes6 °C, zítra4 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Nepovedená krádež. Ze zahrady vzal kolo, po pár metrech přetrhl řetěz. Zloděje natočila kamera

Policisté se obrací na veřejnost v případu ukradeného kola z oplocené zahrady. Došlo k němu v úterý 25. června v Mírové pod Kozákovem, i když povedená krádež to nebyla, kolo zloděj s přetrženým řetězem odložil jen pár metrů od domu. Vyšetřovatelům se pachatele stále nepodařilo najít, a tak zveřejnili fotografie, podle kterých by zloděje mohl někdo poznat.

Ke krádeži došlo krátce před jedenáctou hodinou. „Neznámý pachatel přelezl branku oplocení u rodinného domu. Následně z pozemku odcizil jízdní kolo značky Leader Fox, které přendal přes bránu, a potés ním z místa činu odešel,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová, podle které pak kolo našli asi dvacet metrů od domu.

„Policisté z Obvodního oddělení v Turnově, kteří stále případ šetří, ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody a po neznámém pachateli intenzivně pátrají,“ dodala mluvčí.


Policisté nyní žádají o pomoc širokou veřejnost. Pokud někdo z občanů poznává muže zachyceného na kamerovém záznamu, jak z místa činu odnáší jízdní kolo, ať informace k jeho osobě předá policistům na kterékoliv policejní služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158. Lidé mohou také kontaktovat přímo policisty na Obvodním oddělení v Turnově, a to samozřejmě osobně, telefonicky na čísle 974 477 400 nebo na emailu sm.oo.turnov@pcr.cz. „Policisté přijmou jakékoliv informace směřující ke zjištění totožnosti muže zachyceného na zajištěném záznamu z kamery,“ uzavřela Sochorová

Autoři

Štítky Turnov, policie, krádež, zloděj, kolo, Leader Fox, zahrada

VIDEO: Nepovedená krádež. Ze zahrady vzal kolo, po pár metrech přetrhl řetěz. Zloděje natočila kamera  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.