Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič v Žitavské ulici srazil mladíka a ujel. Pátrá po něm policie

K dopravní nehodě došlo ve středu krátce po 14. hodině v liberecké Žitavské ulici. Auto tam srazila mladistvého chodce, kterého pak se zraněním do nemocnice převezli záchranáři. Řidič přitom od nehody ujel a nyní ho hledá policie, která se obrací i na veřejnost.

K nehodě došlo na nájezdu na průtah městem. Chodec přecházel silnici do podchodu směrem na Františkov. „Mladistvý chodec byl po středu odražen na chodník u výjezdu z garáží. Řidič osobního automobilu nezjištěné značky a barvy však na místě dopravní nehody nesetrval, nepomohl zraněnému chodci a z místa dopravní nehody odjel. Neučinil tak opatření, která mu ukládá zákon o silničním provozu,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policisté nyní žádají policisty o spolupráci. „Žádáme případné svědky, kteří se v době, kdy k dopravní nehodě došlo, nacházeli v její blízkosti nebo tuto dopravní nehodu spatřili, aby se přihlásili se svým svědectvím na Dopravním inspektorátu v Liberci, případně aby policistům informace sdělili prostřednictvím bezplatné linky 158. Zároveň žádají ostatní řidiče, jejichž autokamery mohly dopravní nehodu nasnímat, aby se policistům přihlásili,“ dodal mluvčí.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky nehoda, františkov, žitavská, policie, dopravní nehoda, Františkov (Velké Kunětice), Liberec

Řidič v Žitavské ulici srazil mladíka a ujel. Pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.