Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pes v parku počůral spícího muže. Podle paničky si zřejmě myslel, že to je pařez

Hodně náročný měl muž z České Lípy jeden z večerů v tomto týdnu. Hned třikrát na něj někdo zavolal strážník. Aby toho nebylo málo, když ležel v parku, počůral ho pes.

Poprvé na něj zavolala strážníky jeho sousedka před osmou. „Muž nejenže řekl, že průkaz nemá, ale ani se nechtěl se strážníky bavit s tím, že nikomu nic říkat nebude. Strážníci ho proto naložili do služebního vozu a odvezli na obvodní oddělení policie,“ řekla mluvčí českolipských strážníků Eva Vlastníková.

Jenže jen o pár minut později se telefon na operačním středisku rozezněl znovu. „Vylekaná žena oznámila, že venčila svého psa v parčíku u základní školy v Pátově ulici. Pes vyštěkal muže, kterého si chvíli před tím zřejmě spletl s pařezem a pomočil ho. Jakmile se ležící osoba pohnula, psa to rozladilo a začal nahlas štěkat,“ popsala nevšední chvíle mluvčí.

Ženu pak vylekalo podivné chování muže, a tak na něj zavolala strážníky. Ti hned zjistili, že jde o toho samého, s kterým měli čest před tím, a tak ho nasměrovali domů.

Jenže po jedné hodině ráno strážníky volali znovu. Tentokrát do bydliště muže. „Došel domů a pustil si nahlas hudbu. Že chtějí ostatní spát, ho nezajímalo, zprvu ani neotevíral na důrazné zvonění. Ani po upozornění strážníků hudbu nevypnul, jen ji ztišil. Protože jde o opakovaný přestupek rušení nočního klidu, bude celou záležitost řešit správní orgán,“ uzavřela Vlastníková.

Autoři | Foto MP Česká Lípa

Štítky Městská policie, Česká Lípa, pes

Pes v parku počůral spícího muže. Podle paničky si zřejmě myslel, že to je pařez  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.