Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Muž chtěl skočit z mostu a skoncovat se životem. Naštěstí se ho policistům podařilo zastavit

Policisté musí být připraveni řešit všemožné situace v nichž nezřídka kdy jde o lidský život. A právě k takovému případu vyjížděla policejní hlídka v Jablonci, kde chtěl muž skoncovat se životem.

Na muže upozornil policisty oznamovatel skrze linku 158. Ten policii informoval, že muž se nachází v ulici Liberecká a stojí za zábradlím na mostě. „Na místo byla okamžitě vyslána hlídka, která našla na místě rozrušeného muže a opodál stál oznamovatel,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Muž na mostě opakoval, že pokud se k němu policisté přiblíží, že skočí. Policisté se tak zpovzdálí snažili zjistit nejen jméno tohoto muže, ale také důvody, kterého vedou k myšlenkám na smrt. „V jeden moment využili policisté nepozornosti muže, chytli ho za ruce a odvedli z mostu,“ komentovala Sochorová.

Muž byl velmi rozrušený a jak se policistům svěřil, chtěl skoncovat se životem kvůli obtížné životní situaci. „Vzhledem ke stavu muže přivolali policisté na místo zdravotníky, kteří ho převezli do liberecké nemocnice,“ dodala mluvčí.

Foto Dominik Svoboda

Štítky sebevrah, most, Jablonec, Krajská nemocnice Liberec

Muž chtěl skočit z mostu a skoncovat se životem. Naštěstí se ho policistům podařilo zastavit  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.