Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Na Prosečském hřebeni se pohybuje kočkovitá šelma. Mělo by jít o pumu

Po lesích mezi Libercem a Jabloncem se pohybuje kočkovitá šelma. Oficiální varování vydalo město Jablonec. Lidé by neměli vstupovat do lesa na Prosečském hřebenu. Podle nepotvrzených informací by mělo jít o pumu.

„Prosíme občany, aby nevstupovali do lesa. Jestliže šelmu zahlédnete, nepřibližujte se k ní a urychleně informujte o místě výskytu Policii ČR na čísle 158 nebo městskou policii na čísle 156,“ zní upozornění na webu Jablonce.


Lidé na sociálních sítích čile spekulují, zda je zpráva reálná, nebo zda jen někdo neviděl něco, co šelmu připomíná. „Co ty houbaři nevymyslej,“ napsal například Tomáš Klíma.

Podle neoficiálních informací ale má skutečně jít o mladou pumu, která se na Jablonecko zatoulala a měli ji vidět sami myslivci.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky puma, kočkovitá šelma, prosečský hřeben, policie, les, Jablonec, Policie České republiky, Tomáš Klíma, Liberec, okres Jablonec nad Nisou

Na Prosečském hřebeni se pohybuje kočkovitá šelma. Mělo by jít o pumu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.